Wie is snackpoint?

Misschien kent u Snackpoint al. Misschien heeft u een van onze Snackpoint zaken bezocht. Als dat zo is, dan weet u waar Snackpoint voor staat. Zo niet, dan zetten wij dat graag voor u op een rijtje:

Snackpoint is niet zomaar een formule

Snackpoint is een tot in de kleinste details doordacht samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers van snackbars/fritures/cafetaria’s. Het assortiment van Snackpoint is gebaseerd op de kwaliteit van topmerken.
(zie onze partners onderaan de pagina) Deze sterke merken bepalen in grote mate het succes van Snackpoint.

Snackpoint staat garant voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Een onafhankelijk keuringsbureau test elke Snackpoint vestiging twee keer per jaar op hygiëne en procesbeheersing. De keuringscertificaten die bij elke Snackpoint-zaak ophangen, zijn voor u een extra garantie voor de kwaliteit en u Snackpoint.

WIJ HETEN U GRAAG WELKOM IN ONZE VESTIGINGEN

Iedere maand presenteert Snackpoint unieke akties die mede door de fabrikanten ondersteund worden. Keer op keer zijn dit unieke aanbiedingen. Wij hopen dat u in de toekomst tot een van onze vaste klanten zult gaan behoren.

Wij, van onze kant, zullen in ieder geval ons best doen om u het beste van het beste te bieden voor een mooie en eerlijke prijs.

Hoofdkantoor

Snackpoint Formule Management BV
Aan de Heijgraef 6
6161 DK Geleen

Contactgegevens

+31 46 - 20 45 050
+31 6 - 439 49 007
Formulemanager@snackpoint.com
© 1995 - 2024 SNACKPOINT |  DEVELOPED BY MDESIGN WEB & GRAPHIC STUDIO // ISL MARKETING

Installeer onze Snackpoint APP!

Starten
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram